Cautare

512 de rezultate pentru "9999 and 11" (2.92 secunde)
Studentii interesati de o experienta în strainatate pot opta pentru programe de tip „work and travel“ care includ joburi în restaurante (ajutor de bucatar, ospatar), parcuri de distractie (monitori, îngrijitori), baby-sitter.
Studentii interesati de o experienta în strainatate pot opta pentru programe de tip „work and travel“ care includ joburi în restaurante (ajutor de bucatar, ospatar), parcuri de distractie (monitori, îngrijitori), baby-sitter.
Ovidiu Nicolescu, presedintele CNIPMMR, ne-a declarat ca organizatia pe care o reprezinta este cunoscuta si activa si la nivel european, fiind membru al European Association of Craft, Small and Medium - Sized Entreprises (UEAPME) si la nivel mondial in cadrul Asociatiei Mondiale pentru IMM (WASME).
Programul IDP, Integration and Development Program, a vizat toate segmentele activitatii BCR, de la corporate, retail si managementul riscului, raportari si controlling, inclusiv Basel II, pana la zona de operatiuni si IT si alte functii suport.
In Romania, RIU Hotels and Resorts si-a "luat-o" de trei ori pana acum, de fiecare data cu scandal, in buna traditie a balacarelilor mioritice. ... Astfel, daca anul trecut RIU avea pe litoralul Bulgariei 11 hoteluri, sezonul acesta au mai ramas doar 6 si nu se stie pentru cat timp.
Salariul mediu net a crescut cu 22% in acest an fata de 2006, iar cei mai bine platiti romani sunt programatorii, carora le-a crescut salariul cu 29%, potrivit unui studiu PayWell-Salary and Benefits realizat de compania de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers (PwC).
cresc dezechilibrele economice, iar Guvernul nu pare sa ia suficiente masuri, a declarat profesorul Michael Porter, autoritate mondiala in domeniul strategiei de business, la conferinta "Strategy and Leadership".
Sunt prezente si magazine mari, de tip "cash and carry", dar si retaileri importanti: Billa, Metro, Selgros si hipermarketuri ca real,- si Pic.
Conducerea CN Administratia Canalelor Navigabile a participat, ieri, la deschiderea oficiala a Conferintei Internationale "Management and Sustainable Marine Development" (Management si Dezvoltare Marina), o manifestare stiintifica, dupa cum a aratat Adrian Pindici, purtatorul de cuvant al CN ACN.
În special guvernele trebuie sa joace un rol-cheie în asigurarea fondurilor specifice alocate direct pentru instruirea celor ce detin cunostinte slabe în domeniul IT“, a declarat Damien O’Sullivan, CEO al Fundatiei ECDL.Programul ECDL se bucura de recunoastere internationala în 148 de tari si este singurul de certificare a cunostintelor de utilizare a computerului adoptat si recunoscut simultan de Consiliul Europei, prin Comisia ESDIS-Employment and Social Dimension of the Information Society si European Community Personnel Selection Office, de UNESCO si PNUD.
Tribunalul Municipiului Bucuresti a declarat Societatea Metro Cash and Carry Romania insolventa, anunta un post de televiziune de stiri. Sentinta a fost data dupa ce firma Toneli, care aprovizioneaza Metro cu oua, a cerut in instanta plata restantelor pentru marfa livrata.
Comisarul european crede ca aceste tarife ar trebui sa scada pana aproape de nivelul tarifelor percepute de catre operatorii de telefonie fixa, pentru evitarea subventiilor incrucisate si reducerea costurilor suportate de catre consumatori.Potrivit Reuters, comisarul european este dispus sa accepte inclusiv un nou model de afaceri, respectiv sistemul "Bill and keep" aplicat in Statele Unite, prin care utilizatorii de telefonie mobila sunt taxati si pentru apelurile primite in schimbul unor pachete de servicii avantajoase din punct de vedere al tarifelor percepute.
Posibilitatea de tarifare a apelurilor primite nu este exclusa, dar deocamdata aceasta metoda este privita cu reticenta, a declarat, vineri, la o conferinta de presa, presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), Dan Georgescu."Modelul 'Bill and Keep' se bazeaza pe acordul bilateral intre operatori, care decid sa nu perceapa costuri pentru interconectare.
Studiul a€œWhy is the Central European consumer goods and retail sector so interesting?a€ (De ce este sectorul de bunuri de consum si de retail din Europa Centrala atat de interesant?
Potrivit Le Monde, in acest moment exista aproximativ 250 de extensii.The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) este institutia care face regulile pe net, supervizeaza numele de domenii si lucreaza pentru "deschiderea" adreselor de trei ani.Presedintele ICANN a afirmat ca schimbarile in functionarea internetului vor fi cele mai mari din istoria sa.
Consumul mediu de hartie si carton din Romania este de peste 27 kilograme pe cap de locuitor, adica jumatate din nivelul inregistrat la nivel mondial, de peste 55 kilograme pe cap de locuitor, potrivit reprezentantilor Paper Plus care citeaza un studiu al Food and Agriculture Organization (FAO)."Comparativ cu statele din regiune, consumul mediu anual de hartie in Romania este foarte scazut.
Bunele conditii agricole si de mediu (Good Agricultural and Environmental Conditions-GAEC) se constituie intr-un set de 11 reguli de ingrijire a pamantului pe care fermierii trebuie sa le respecte pentru a primi subventii pe hectar.
Salariile angajatilor cu pozitii de top management din companiile private sunt de 9,2 ori mai mari decat salariul mediu net din Romania, stabilit de Institutul National de Statistica, potrivit studiului PayWell-Salary and Benefits 2008 realizat de compania de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers.
"Autoritatile chineze si-au manifestat inca o data dorinta de investi peste un miliard euro in realizarea unui parc industrial in Romania, care sa cuprinda peste 200 companii, pe o suprafata de 100 hectare", a declarat, intr-un comunicat, vicepresedintele CCIB Nicolae Vasile, dupa participarea la China International Fair for Investment and Trade (Targul International pentru Comert si Investitii din China) - CIFIT.
Doua solutii inedite de plata au fost lansate, saptamana trecuta, de Impact Developer and Contractor (IMP), care construieste un cartier rezidential si in Oradea.
google-analytics.com